Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 1 januari 2018

Så var det här då,

allt det nya som ska förvaltas och ge frukt.

Jag börjar alldeles för tidigt, har redan varit klarvaken i ett par timmar men det är först nu jag har insett att det är lika bra att dra igång det här nya året direkt istället för att vifta med tårna i sängen.
Alltså ställer jag mig med min kaffekopp bakom skrivbordet och börjar redigera. Jag tänker att jag ju alltid kan sova ett par timmar till senare.

Första nyårskvällen här var fin.
Lite lagom smällig.
Jag skulle tro att det lät betydligt mer ute, men här inne är det så ljudisolerat att det som sker lite längre bort inte hörs så väl.
(Ps, det är så isolerat att de som har Tre som abonnemang inte nås av telefonsignaler. För mig, med Telia, funkar det men Jonathan kunde inte varken ringa eller ta emot samtal när han var här.)

Jag har duschat, nu ska jag bara äta lite innan  jag igång verksamhetsåret 2018.

Hurra!

Gott nytt år!

4 kommentarer:

Simona sa...

Gott nytt år!

Linas drake sa...

Gott nytt år!

Anna Christina sa...

Låter som en bra start på nya året. God fortsättning ...

Åsa Hellberg sa...

Gott nytt på , alla!!