Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 11 januari 2018

Jag provar BookBeat i en månad.

Och jäklar vad mycket roligare det blir att promenera med en bra bok i lurarna. Jag har provat ett par böcker som tappade mig direkt, som säkert är bättre att läsa i papper (för mig), men jag lyssnade på Simonas Överenskommelser med Mirja Turestedt och sedan började jag på en annan som hon också läste och hon är en snorbra uppläsare. Okänd för mig, så det var kul.

Just nu lyssnar jag på Zlatan, suveränt upplöst av Jonas Malmsjö. Benen rör sig framåt utan att tänka på att det egentligen är rätt tråkigt att promenera.

Idag ska jag på årets andra friskispass, och det kan ju vara bra med tanke på att jag ska åka skidor om en och en halv vecka. Benmusklerna är inte i toppskick om vi säger så.
Men jag ska knata i trappor och träna fram till dess, för det är mycket roligare att åka slalom om man har lite styrka i benen.

I morgon avslutar jag nog redigeringen av Ett oväntat besök, sedan har jag helgen på mig att skumma igenom det innan jag skickar det till Kerstin.
Jag ska förstås jobba i Sälen också, men om det blir korrläsning av Ett oväntat besök, eller uppstart av hemliga projektet, vet jag inte än .... jag lever i spänningens tider.


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Lyssnar som sagt på Johannes Brost. Bara vid promenad. Orkar inte koncentrera mig, kaos på alla plan.

Åsa Hellberg sa...

Ah, okej. Jag kanske ska lyssna på den också framöver!