Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 7 januari 2018

Jag fattar inte vad som har hänt med blogger

Plötsligt är allt så smått. Är det så hos er också?
Bloggen ser okej ut, men när jag ska skriva det här måste jag dra upp sidan i storlek för att se vad jag skriver.

Jaja, det är inte här jag ska skriva idag, utan i mitt manus.
För senare har jag fått för mig att jag ska gå över Årstabron, genom Tantolunden och hem över Liljeholmsbron vilket nog är en perfekt längt på promenad men kanske lite för kallt för idag.
Vi får se hur vädret är när jag är klar med jobbet men jag har ju faktiskt långkalsonger att ta till om det är kallt på riktigt.
Och skidbyxor.

Jag återkommer med bilder om det blev något.


1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Har inte blogger sen ett år tillbaka då ett inlägg skapade osämja i familjen. Du har inte råkat ändra zoomningen på hela skrivbordet?
Hur gick det med din telefon?