Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 25 januari 2018

Idag, efter träningen, ligger en lång arbetsdag framför mig.

Jag har fortfarande hälften kvar att korrläsa, men worst case går jag upp bustidigt i morgon bitti och gör de 50 sista sidorna.
Det är smågrejer som irriterar mig som upprepningar som jag ser först nu. Det blir också gärna så i sista redigeringen när man skriver och gör om, och då kan det hända att samma ord dyker upp flera gånger i en mening.
Jag tror faktiskt mest att man tänker på det själv. Och de kollegor som läser ser det också, eftersom de läser på ett annat sätt (jag också, såklart, det är därför det irriterar mig i min egen text).
Ändå kommer det att finnas upprepningar kvar, så är det bara.

Jaja.
Nu ska jag träna hos min favvisledare Eva.
Bilen ska ut och åka till Farsta.
Det är en bra start på dagen.

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Hoppas det går bra då!