Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 21 januari 2018

Nog fick jag upp värmen alltid.

I sovrummet var det nästan 30 när jag vaknade, och i storstugan 25.
Det där med golvvärme är ju inte så dumt verkar det som.
Nu har jag dragit ned allt och vet i alla fall hur jag ska få det varmt utan att elda.

Jag har sovit sådär – det är ju inte min sovgrej att göra det borta, det brukar ta några nätter för kroppen att slappna av, men jag vet ju det så jag är inte särskilt förvånad även om jag tyckte att jag verkligen var trött nog igår.
Jaja.
Nu har jag varit på toa, som ligger i en annan liten byggnad men det finns en liten inbyggd veranda som omsluter toalett/dusch/bastuhuset med det andra. Sedan finns det också en liten gäststuga bredvid så man kan nog, med alla bäddar som finns i det här lilla huset, sova 8-10 personer.

Nu ska jag äta frukost och så fort det ljusnar lite ta bilen på en 15 minuterstur för att värma upp den och ladda batteriet, sen ska jag till Tandådalen och åka lite.
Hurra!


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Inte konstigt du inte sovit så gott i den värmen! Blir säkert bättre i natt!

Simona sa...

Varmt och skönt :) Hoppas det blir HÄRLIGT idag!