Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 30 januari 2018

Jag har sovit bedrövligt dåligt,

men det har inte så mycket med komforten här att göra som att jag alltid sover dåligt första natten någon annanstans. Jag är ju känslig hemma också. Minsta förändring stör min sömn, som att jag har flyttat sängen lite.
Var du sådan när vi var unga, frågade Helen häromsistens och jag tror det, men också att det mesta av känsligheten kom när jag blev mamma. Eftersom jag var ensam skulle jag tro att kroppen var inställd på ännu högre beredskap än om jag hade haft en förälder till bredvid mig.
Sedan kom gaphalsen Misse in i vårt liv och då blev sömnen också drabbad.

Men nu har jag i alla fall ätit frukost. Tyvärr bara bröd men det fanns inget annat att välja på direkt, men jag återgår till brödfritt så fort jag kommer hem igen. Nu har jag inga resor inbokade förrän 27:e februari i Flen och då ska jag köra fram och tillbaka samma kväll har jag tänkt.
Fram till dess ska jag skriva bok.
Wohooo.

Nu måste jag packa ned datorn och gå till bussen.
Vi hörs!

Inga kommentarer: