Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
måndag 9 april 2018

Det här är veckan

då man ska åtgärda det som upptäcktes på besiktningen i min lägenhet. sättningssprickor i väggar i vardagsrum, sovrum och hall.
Man kommer mellan 8 och 16, måndag till fredag ...
"Flytta möbler som står i vägen", står det i uppmaningen från Skanska och det är lite knivigt i min lägenhet, mest i sovrummet, och det hade onekligen varit bra att veta i alla fall vilken dag de kommer innan jag tippar på sängen på högkant för att göra plats.

Så jag struntar i sovrummet.
De får väl börja någon annanstans.
Jag fick hjälp av Jonathan och Linnea igår med att ta bort mattorna i vardagsrummet, så där kan jag dra sofforna lite hur som helst nu där det behöver målas. Jag är så himla nöjd med att bli av med mattorna. Hurra för det!

I alla fall:
Jag tänker att de borde börja uppifrån.
23 lägenheter i min uppgång betyder 4,5 per dag.
De två översta är störst, så jag räknar med att de kommer till mig i våningen under (tre på mitt plan) antingen som sista lägenhet idag eller första i morgon.
Jag är fast framför datorn hela veckan så hemma är jag, men det är bara skönt att bli av med jobbet de ska göra här inne. Är det fint väder vore det skönt att komma igång med promenader igen. Jag behöver verkligen det.

Det var det.
Måndag.
Bra dag så här långt.


2 kommentarer:

eval8 sa...

Hur har det gått? Jag kommenterade från mobilen innan, men det blir nån konflikt när jag försöker göra det med wp adressen.

Åsa Hellberg sa...

Tack det är liiiiite bökigt :)