Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Timrå bibliotek 16 oktober


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
tisdag 10 april 2018

Nä, det tog verkligen inte bara en stund det där med sprickorna.

Målarna ska komma och gå hela veckan och måla hela väggarna där det finns sprickor, inte bara över själva sprickorna som jag blev informerad om.
MEN, de var snälla och ska ge mig en grå vägg i sovrummet. Ljust gråbeige, typ. Det blev jag väldans glad över. Det är bättre än vitt, även om jag drömmer om ännu mörkare grå som i mitt gamla sovrum. Det får bli en annan gång.

Men när det gäller att jobba är det lite tjorvigt. Jag sitter i en av mina soffor, i ena hörnan, det är allt som funkar. Min lilla lägenhet är överfull av möbler, det märks tydligt när de ska centreras mot mitten av rummen.
Skrivbordet kommer jag inte åt, inte matbordet heller.

Well.
Det funkade att jobba igår och gör så förhoppningsvis resten av veckan också eftersom jag har en deadline på söndag.

Det var det.
Jag kör igång nu.
Bra tisdag så här långt.


Inga kommentarer: