Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 16 april 2018

Jag har tillbringat hela dagen i sovrummet

eftersom de klättrar på stegar vid kanten av balkongen och det gör mig skiträdd.
Så jag håller mig här inne med fördragna gardiner.

Men jag har jobbat, mitt skrivbord är ju här inne, och ännu bättre kommer det att bli när jag blir utsläppt någon gång i morgon eftermiddag så att jag kan varva med soffan ... Jag är väldigt förtjust i början av Flanagans och tycker att jag har bäddat för en bra historia och fina karaktärer. Nu ska den bara skrivas ned också. Jag tycker att jag tappade tonen i det sista jag skrev så det ska jag redigera i morgon så att jag är i ton hela tiden.
Det blir lättare då.

Installernarna är ute och äter nu, men kommer tillbaka alldeles strax och ska jobba till 18-tiden trodde en av dem (de är två) så jag missar min releasefest (17-19) Jag vill inte lämna ifrån mig nycklar och då blir det så här tyvärr.

Men hurra för klar balkongen i morgon.
Det saknas matta och växter såklart, men det kommer senare.
Huvudsaken är att det är klaaaart.

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Höll de tiden eller du kom iväg ändå? Skönt att få balkongen klar, det är ju verkligen nu du har nytta av den!