Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 29 januari 2021

Grym fredag så här långt.Alltså det var tanken att börja med bilen, men så kunde jag bara vifta bort snön på ena bakrutan och det var ingen is under, så då lät jag den vara. Jag ska handla i morgon och kan borsta av och köra ett extra uppvärmningsvarv då istället. Dumt att inte göra allt på en gång!

Därmed kan jag fokusera på JOBB, hurra. 

Det var dagens meddelande från förorten, där solen jobbar bakom molnen. Vi får väl se om det kommer fram som den tydligen har gjort i norra delarna av stan.
Hoppas att ni får en finfin helg!Inga kommentarer: