Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 17 augusti 2021

Tror att jag känner mig normal i ansiktet idag.

 Superduper, eftersom jag inte har tid att bry mig om sådant. Först ska jag deklarera och sedan tillbaka till bilfirman och byta batteri, som inte laddar som det ska.

Igår bytte jag bromsskivor fram och det borde ha gjorts vid förra servicen OM DE HADE KOLLAT DET SOM DE SA ATT DE HADE GJORT.



Den här bilden tog jag när jag åkte till Hamiltons dop i söndags. 
Jag hade bestämt mig för att det var höst och hade svarta skinnbrallor och röd kavaj på mig. Älskar min röda bil!


De var helt slut och det har jag ju hört. Det skrapar alltid lite när skivorna är slut, och kan bli farligt. Men det nonchalerades helt av Autopunkten i Enskede. Aldrig mer.

Det enda man kan göra som kund, när man som jag har valmöjlighet, är ju att välja bort. Ica Farsta är fortfarande ett no no för mig och nu även Autopunkten. Det var ju synd för dem, för annars kanske jag hade köpt min nästa bil där som de har varit på mig om vid varje besök.

Hos mig regnar det idag, vilket jag ju gillar. Det gjorde det igår också och det känns verkligen redan som höst. Jag älskart, förstås. Den här årstiden fram till jul är ju min favvisfavvisfavvis. Sommar är bra, men HÖST är ÅH!

I morgon ska jag till stan och signera böcker för utskick till recensenter och så mycket mer hinner jag inte då. OM jag har tid, ska jag försöka se filmen "Sista brevet från din älskade" som ju bygger på min favvisbok. När rätt recensent har sett den får den fina betyg, när en ointresserad av genren-recensent ser den ett sämre. Jag hoppas och tror att jag kommer att gilla den. 

Det var det. Hoppas att ni har en fin vecka!

3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Vilken miss på servicen!

Åsa Hellberg sa...

Supermiss!

Olivia sa...

Ingen bild på skinnbrallorna? Det är ju SÅ snyggt med läderbyxor!