Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 3 februari 2024

Väldigt upphetsad, drömde livliga drömmar,

och i morse åkte jag till nya lägenheten direkt efter kaffet.

Och tapeten i vardagsrummet är Nästan uppe. Saknas typ 1,5 våd. SÅ fint. Finare än jag hade förväntat mig. Jag är så glad!
Jag skulle tro att de är klara på onsdag. Nu är ju allt förarbete klart (det hade spruckit i många foger, så det fick han foga om i de rum som ska tapetseras. Det är så välgjort. Resten får hyresvärden stå för efter besiktningen, när nu den är. 

Är glad att jag valde den lite dyrare varianten av tapet som är lite mattare. Det blir bättre. 

Efteråt åkte jag och tittade på bord, jag behöver ju ett matbord, men först vill jag veta om jag vinner budgivningen på de gamla stolarna jag hittade. Bordet måste passa dem OCH två st modernare som jag köpte på Mio (som inte har kommit än). Så ett svart bord är nog bäst. Vi får se,

Ikväll ska jag till Jonathan men först ska jag försöka sova en timma.. Det var inte mycket kvalitet på sömnen i natt.

Tjohoo
3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Så fint det ser ut att bli!

Annika Estassy sa...

Så otroligt tjusigt det blev!

Åsa Hellberg sa...

Ja, tack, jag tror att det kommer att bli så fint!
Det var något tapetföretag som sa "det är bara en tapet." Och man kan ju faktiskt måla över det den dagen man har tröttnat.