Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 13 februari 2024

så jag budade på en tavla som jag föll för

 La ett maxpris, och det överskreds snabbt i onlineauktionen. 

Men sedan måste något ha hänt, för auktionsfirman hörde av sig och sa att objektet låg ute igen, så jag la ett nytt maxbud, lägre den här gången, och eftersom jag var den enda som budade så fick jag den för 500 kr! (plus tillägg blev det totalt 720 kr)

Kolla så fin, 95x80 cm ink ram. Motiv från Paris. Konstnär Richard Friis. Det är inget fynd, mer än för mig som föll så för motivet och färgerna. Och ramen! Mina andra guldramstavlor hänger i Fjällbacka, så kul att kunna hänga en på Ingarö också. 


Nu ska vi till Ingarö och ta emot Ikea. Vi har packat för 4 timmar. Det är tung blötsnö så vi tar det lugnt på vägen dit. 

Tjohooo

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Vilket fynd! Grattis!
Jag köpte en mindre tavla från Råå (Helsingborg) på loppis för 35 kr. Den är så fin.
Jag är jätteglad för den men vet inte var jag ska ha den.
Vi var ute och körde, det var verkligen moddigt och halt. Hoppas det går bra för dig att köra.

Åsa Hellberg sa...

Ja, man blir ju så glad när man hittar något man verkligen gillar!