Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 19 april 2018

Jag vet inte varför jag var vaken till typ halv två i natt,

men tiden bara gick och jag var väl inte tillräckligt trött
Jag tittade på bilar på Blocket och drömde om att kunna köpa en ny någon dag. Alltså, inte som i sprillans, men som i 80 000 kronorsklassen kanske.
Min dröm är fortfarande att bila genom Europa någon gång men då funkar inte riktigt Fårdan. Och sedan blir det nya regler i Stockholm och miljözoner och då kommer inte min bil längre innanför tullarna, eller var de nu drar gränsen.
Det är ju bra, heja hjälpa klimatet, jag måste bara hitta en annan lösning för bil då.

Idag jobb, och sedan knytblus utanför Börshuset där Svenska akademien sammanträder.
Jag har aldrig varit med på något sådant tidigare. Många gånger önskat, men det har kommit grejer i vägen som jag har prioriterat.
Men än så länge är jag på idag i alla fall.

Nu ska jag jobba med Flanagans.
Wohoo.


2 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Wohoo för knytblus utanför Börshuset!

Eva-Lotta sa...

Skulle oxå behöva en ”ny” bil... bara fel, fel, fel just nu😤