Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 11 september 2018

Hastigt och lustigt.

I morgon åker jag till London på researchresa och Jonathan följer med.
Han var väl inte så värst impad av programmet (afternoon tea och hotellvisningar) men får han bara gå på ett par musikaler så blir han nog nöjd hoppas jag.
Jag tvingar honom ju inte att åka med.

Så idag blir det dubbla arbetspass för att jag inte ska tappa farten.
Och dubbla på lördag och söndag när jag är hemma igen.
Då har jag kommit ikapp med ungdomsmanuset eftersom jag jobbar med Flanagans när jag är i London.

Alltså sätter jag fart direkt.
Tjohej.


4 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Då får ni ha det så mysigt🤗

Unknown sa...

Hej, jag vill bara säga tack för underbar läsning. Har precis avslutat boken Sonjas sista vilja, som jag har sträckläst som e-bok. Vilken underbar läsning. Jag har precis laddad hem Sonjas Hemlighet från biblioteket och längar efter att få börja på den i kväll.

Vi bor ju nästgårds då jag bor i Sköndal (om du fortfarande bor i Farsta)

Kramar från Cissi

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack, Cissi!

Unknown sa...

Hej, jag har läst klart Sonjas Hemlighet och det var lika bra. Hade väldigt svårt att släppa boken. Nu ska jag se vilka fler böcker som du har skrivit som finns som e-böcker på biblioteket.

Ha dé gott!

Kram Cissi