Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 19 september 2018

Istället för ny säng

ska jag prova min säng med en ny bäddmadrass som jag har beställt från Mio. Jag hoppas så att det är det där formskummet jag har nu som inte är bra för min nacke.
Den kommer i slutet av oktober, så fram tills dess får jag stå ut.
Hoppas hoppas att det blir bra!

Idag har jag gjort allt annat utom att jobba med ungdomsmanuset som var planen, men jag hinner inser jag. Tre arbetsdagar till innan jag vänder om och börjar om med att jobba mer med texten. I det här varvet handlar det mer om det övergripande. Jag har strukit massor som har varit övertydligt, eller löjligt.
Det ska bli kul att börja om!

Sedan får jag feedback på Flanagans i slutet av oktober.
Jag hörde mellan raderna på Teresa igår att hon gillar första halvan bäst och jag tror att jag vet vad hon menar utan att hon behöver säga mer egentligen. Det handlar nog inte så mycket om handlingen som om tonen.
Vi får väl se.
Det ska i alla fall bli så himla roligt att jobba med den. Jag har ju bara läst igenom den en enda gång så den är ju helt obearbetad.

Det ska också bli kul att jobba med Lena som redaktör igen, vi jobbade ihop med Sonja 3 och det var superbra.

Typ så

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Hoppas det hjälper att byta madrassen. Vi gjorde det, men det är lika dåligt ändå. I en ett par år gammal säng. Sämsta köpet någonsin, gick inte att reklamera heller. "Normalt slitage" Pyttsan!

Åsa Hellberg sa...

Ja, hoppas, min är ju inte nedsjunken alls.