Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 15 september 2018

Bra dagar i London


Jag fick massor gjort inför redigeringen av Flanagans OCH jag fick hänga med min son, som utan protest traskade med mig i närmare 5 mil under de 3 dagarna vi var där.
Mina fötter vill inte riktigt röra sig idag, kan jag berätta ... men inga blåsor tack vare att jag den här gången var smart nog att använda strumpor.

Dessutom hade vi ju galet tur med vädret. En droppe regn igår som inte blev mer än så.

Planet var försenat och när vi kom till Arlanda hade min sista buss direkt hem gått, så vi tog bussen till stan och sedan varsin taxi åt varsitt håll. Jag var nog inte hemma förrän typ 02.00.
Idag tar jag det piano och ska bara kolla igenom min research, lite kartor och sånt. 
I morgon är det åter till ungdomsromanen, och det ser jag fram emot.

Jag fick en fråga på mejlen om jag kan tänka mig att åka på ett dubbeljobb i december. Sälens och Malungs bibliotek på samma dag.
YES BOX, sa jag såklart, gammal Sälenbo som jag ju ändå är (1983-1986).
Det vore så roligt!

Ps Blandford hotel. Njae, välj något annat.

Inga kommentarer: