Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 4 september 2018

Jag fick ju feedback på Laholmsflickan igår,

och tänkte att jag skulle jobba med det direkt idag så jag liksom kan bocka av det från listan.
Och jäklar vilken skillnad mot ungdomsboken. Vips, har jag klarat av 60 sidor och har bara 19 kvar. Jag hade lätt för att skriva Laholmsflickan och lika lätt har den varit att redigera.
Men då fixar jag de sista sidorna i morgon och kan ägna resten av månaden åt manuset som är en utmaning för mig.
Wohoo.

Jag har stått i princip hela tiden idag. Suttit i min nya fåtölj kanske en timma. Stolen vid bordet törs jag inte sitta och jobba i. Det var den som knäckte mig senast och den får vara ett tag framöver tills nacken är bra.
Idag har jag bara vanlig nackspärr och behöver inget starkare än alvedon. Jag ska vara superrädd om mig tills det är helt läkt.

Bra tisdag, så här långt!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Då hoppas jagnacken snart är bra igen!

Åsa Hellberg sa...

Ja, idag mycket bättre peppar peppar!