Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 1 september 2018

Alltså min nacke ...

Det funkar faktiskt hyfsat att ha huvudet upprätt, men att lägga sig eller resa sig är inte så mysigt. Jag försökte lägga mig på andra sidan igår (sover alltid på sidan) och det gick helt enkelt inte att lyfta på huvudet. Jag fick först sätta mig upp och sedan lägga mig igen.
Jaja. Jag ska ju sitta upprätt i bilen till Västerås och väl där sitta eller stå, så det kommer att funka fint.

Sedan ska jag åka vägen förbi mina skaldjursgäster och hämta upp dem, och så ska vi åka och handla tillsammans.
Det ska bli så himla mysigt att de kommer hit. Jag hade planerat att städa och göra fint igår, men det fick jag ju ställa in, men jag tror inte att de bryr sig så mycket. Det är jag som tycker om när det är väldigt prydligt.

Jaha, det var det. Nu ska jag piffa till mig. Det blir svart från topp till tå idag. Ju bekvämare jag känner mig desto bättre brukar det bli.

1a september.
Äntligen!

3 kommentarer:

Botilda sa...

Hörde dig på Skiljebo idag, intressant! Jag (72) har också valt bort män ur mitt liv. Jag är nöjd med det även om omgivningen undrar. Förresten så hade jag en mina bästisar i Fjällbacka, Birgitta Järund hette hon som tyvärr inte lever längre. En härlig stockholmsfjälla med mycket humor och som jag minns med glädje.

Åsa Hellberg sa...

Haha, ja, Birgitta bodde inte så långt från mig :)
Tack för att du kom!!

Eva-Lotta sa...

Hoppas din nacke är bättre idag!