Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 1 juni 2021

Romanstartsdag

 Men jag kan inte påstå att jag presterade särskilt mycket.



Min fina lilla skrivhörna bakom alla konstgjorda växter. 

Nya tag i morgon, när jag kommer att gå upp tidigare än 10, som jag somnade om till idag. För att få in sol på schemat också behöver jag vara IGÅNG 9. Så i morgon kommer Mathem med mat och jag ställer väckarklockan. Tack och lov sov jag på sidan i natt så rumpan var okej när jag vaknade. Tjohej för det.  Och tjohej för att jag hittade fisk i frysen, för kylen är rätt tom.

Men som sagt, så mycket gjort blev det inte. Min takt bör vara 1500 om dagen, totalt 7500 i veckan, och tack vare mina 3000 som jag redan har kommer jag ev upp i det den här veckan, men jag ska vara ledig torsdag eller ev fredag beroende på vädret.

På lördag när jag ska på fest  och ändå är lite fin, ska jag göra en film till Spanien där Flanagans lanseras om drygt en vecka. Så lördag är jag också skrivledig. 

ALLTSÅ måste jag skriva 1500 onsdag, fredag och söndag för att nå mina 7500.

Fan, vad hon tjatar om det, tänker ni säkert. 
WELL. Min blogg, jag bestämmer. Och det ÄR viktigt för mig att hålla koll, jag har ju verkligen inte all tid i världen på mig. 

Nya tag i morgon. Jag har hittills aldrig missat en deadline och tänker inte göra det nu heller. 

Det var väl det. 

Tisdag, bra dag ändå så här långt!