Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 5 mars 2014

Jag är på min artonde dag av skärpa till mig.

Det är så länge sedan vi var på Gran Canaria och jag åt som om mat var en bristvara i mitt liv. Jag drack öl i massor. Dorada. 100% alkoholfri. Vansinnigt god. Och åt chips. Jätteofta.

Så nu äter jag strikt lchf och undviker mjölkprodukter. Och eftersom jag egentligen är ointresserad av mat, annat än att fylla magen med, så äter jag ungefär detsamma varje dag.
Ägg kyckling makrill och jäkligt mycket broccoli.

Jag går ned men det går inte fort.
Jag kanske kommer i kläderna på lördag.
Kämpa Åsa, kämpa!

4 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Jag hade planerat att ha mina snygg-stövlar på lördag till din ära, men vaderna är för stora! Aarg, jag som avskyr att gå på diet.

Åsa Hellberg sa...

Det kanske bara är tillfälligt? Alla stövlar passar bättre på morgonen har jag upptäckt.

Nina sa...

Heja! Vad duktig du är!

Åsa Hellberg sa...

Nina; ja, jag tycker det själv också. haha.