Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 27 mars 2014

Två värmande kommentarer väntade mig när jag kom hem:

"Träffade dig på Birka "en tuff brud i Lyxförpackning" som Lill-Babs sjunger om. Köpte din bok fick den signerad och och sträckläst den från pärm till pärm Underbar härlig bok."
Den fick jag från Per, tusen tack!

Och från Mia fick jag ett mail:
"Fortsätt skriva om oss!!!! Det är så härligt att läsa att det finns hopp och ett roligt liv även om jag fyllt 50 år och som jag till och med är 68!!!"
Mia, tusen tack. Japp, jag ska fortsätta skriva!

I morgon ska ni få lite bilder från kvällen på Griffins.
Det var supertrevligt med min tyska förläggare Heide, hennes säljkollega Charlotte och Lena och Maria från GrandAgency.
Hela Stockholmskolonin av gamla Fjällbackabor var där, det vill säga min kusin Christian Hellberg och Camilla Läckberg (Herregud, vad vissa klär i att vara 40.)
Jag tror inte att vi är fler än tre.
Eftersom de andra två är mycket yngre än jag så var jag ensam här rätt länge. Jag flyttade hit permanent 1986 och då var Christian 14 år och Camilla 12. Själv var jag 24 och gled runt på nattklubbarna i den där lyxförpackningen som Per pratar om ovan.

Jaja.
52 om exakt en månad.
Bara tanken på nattklubb ger mig huvudvärk.
Nu ska jag sova.
Jag har en bok att redigera i morgon.

5 kommentarer:

Ezter sa...

Man kunde tro du och Camilla Läckberg hade bytt ålder med varandra! Du är både yngre och fantastiskt mycket snyggare!

Simona sa...

Jajaja, var är BILDERNA.

Agneta sa...

Nattklubb var länge sen jag orkade med. Om man inte räknar ett besök på en gayklubb förra året, där var det kul! Riktigt bra musik och alla killar var bara trevliga!!!

Åsa Hellberg sa...

Ezter; haha, du har inte sett oss live:)

Simona; Jaja

Agneta; Man räknar även besök på gayklubbar:)

Ezter sa...

Nej, det har jag inte, men jag vet att jag har rätt :)