Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 20 mars 2014

Och dagens hiss går förstås till

Tyra Sjöstedt som vågar berätta om sitt missbruk av värktabletter.

Jag pratar inte så mycket om medberoende och missbruk längre.
Men ibland träffar jag någon som har läst min första bok, och som har känt sig hjälpt av den, eller så får jag ett mail eller en kontakt på FB som har gått igenom samma sak som jag. Senast i Eksjö i förrgår och igår på FB.
Det kan kännas så ofantligt ensamt när man är mitt uppe i både missbruk och medberoende. Att prata högt ger oss en möjlighet att förstå att vi är många som faktiskt går igenom samma sak, och det var i alla fall stärkande för mig.

Så Heja Tyra.
Du är grym!

Inga kommentarer: