Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 13 mars 2014

Glad!

Ulrika tipsar i Varbergsposten.


"Författarinnan till Sonjas sista vilja är tillbaka med en helskön bok! Denna underhållningsroman har alla de rätta ingredienserna. Åsa lyckas skapa humor, tajming och hon har fingertoppskänsla för att få karaktärerna att kännas äkta. Hitta en behaglig plats och sätt dig ned och LÄS."

Och Jenniesboklista ger den betyget 5 av 5.

Inspirerad av allt detta fina slänger jag mig strax över manus fem, det med hittepånamnet Sara (hon har ett efternamn också, men det skriver jag inte för det är så snyggt att det kan snos!)
Vi - förlaget och jag - har nog en titel på den, men så länge det inte är hundra så får den heta Sara.

Det är verkligen en fin morgon i Farsta.

4 kommentarer:

Simona sa...

Hurra!
HURRA!!!

Åsa Hellberg sa...

Indeeeed!

Anna sa...

Dina tre första står i bokhyllan min och bara väntar på den fjärde nu.

Ezter sa...

Härligt!