Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 22 maj 2014

Inte ett ord idag.

Än så länge, alltså.
Istället har jag haft finfrämmande av Singelmamman, hängt på min balkong, pratat med min förläggare och varit allmänt lat. Men snart ska jag äta, och sen ska jag skriva klart det sista.
Sedan har jag exakt tio dagar kvar innan jag ska lämna.

Det surrade lämningar och deadlines igår på förlagsfesten. De som kommer ut nästa vår har nog precis som jag  lämning precis innan - eller strax efter - semestern.

Vi fotar omslag i slutet av juni. Förhoppningsvis. Annars tidigt i augusti.
Alltså:
Även om det är långt till mitt FEMTE boksläpp (kanske slutet av mars, typ) så är det mycket som ska på plats innan det är klart. Redan i september ska katalogen vara klar, den som presenterar vårens titlar.
Och inte minst ska titeln säljas in till bokhandeln, och det görs någon gång i slutet av oktober (sisådär).

Vid de laget har jag förhoppningsvis kommit en bit in i bok sex.
Den jag börjar jag börjar skriva på första juli.
Jag undrar vad den ska handla om.

2 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Åh vad spännande, ännu en ny bok!

Singelmamman sa...

Tusen tack för fikat! Och din tid.