Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 31 augusti 2018

Vaknade med nackspärr,

inte min vanliga sida utan den andra.
Men jag ska snabbt på med värktabletter och krage, så får vi se om det löser sig.
Jag måste jobba, så är det bara, men tänker att det kanske är en god ide att stå upp just idag.

Annars är jag tillbaka i god form efter ett par dagar av låg och trött.
Det där med att boken inte har funnits har gjort mig deppig men nu är den inne igen och förhoppningsvis har vi inte tappat alltför mycket.

I morgon ska jag till Västerås, till ett bibliotek som heter Skiljebo. De har en kulturdag och jag föreläser klockan 14.20. Perfekt tid, jag gillar de där dagsutflykterna!
På kvällen ska jag träffa Jonathan och Linnea och äta skaldjur. Ingen av dem har egentligen ätit kräftor så det är hög tid, tänker jag.

Typ så.
Vad gör ni i helgen (om något alls)?

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Vi ska på kräftskiva i morgon, hos Yngstas svärfamilj. Idag har jag tvättat och städat.

Åsa Hellberg sa...

Hoppas att det blir kul!