Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 16 oktober 2019

Jag tror att jag tillverkades i den här stan.Men det är såpass länge sedan att det är preskriberat.

Dagen har varit lysande och trots att jag sov fruktansvärt illa i natt (kan bero på för mycket kaffe igår) så fick jag ihop ett helt nytt kapitel till Sonjan ombord på tåget och någonstans i närheten av Hudiksvall skickade jag det till min redaktör. I morgon eller på fredag får jag tillbaka det för korrläsning. Senast söndag ska det vara klart. 
På måndag kör jag och Håndan till Värmland, till Arvika, och hem igen på tisdag. 
På onsdag har jag möten och på torsdag ska jag lägga planeringen för redigeringen av nästa Flanagans. Jag hoppas att jag kan vara ledig över nästa helg, jag får väl jobba hårdare några andra dagar. 

Idag tillkom ännu ett land på listan av länder (som har lagt konkreta bud) som vill ge ut Flanagans tre delar. Ett för mig nytt land. Hurra! Min agent hörde av sig med det glada beskedet från den stora Frankfurtmässan där hon och alla Sveriges agenter och förläggare befinner sig just nu. 

Det var det. Nu ska jag borsta tänderna och se på tv.
Hej hopp!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Vad roligt med nytt land! Grattis👏🏻👏🏻👏🏻

Åsa Hellberg sa...

TACK!!