Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 26 oktober 2019

Nu blev det inte ett dugg Flanagans,

istället har jag tömt och flyttat garderober, beställt nya, varit tillbaka på Ikea för beställningen var fel (inte mitt fel dock).

I morgon ska jag tömma byråer som ska säljas och sedan ska jag träffa Jonathan och Linnea och gå på bio.
På måndag ska jag se till att det finns plats för allt som kommer från Ikea och sedan hoppas jag att jag får en montör att göra jobbet på tisdag.

Jag MÅSTE verkligen jobba. Har deadline på första redigeringen den första december och jag har inte ens börjat än. I november ska jag till Motala (två dagar går bort), och till Sundsvall (två dagar går bort). Det är förstås orimligt att jag inte ska kunna vara ledig en helg som nu utan att det blir stressigt men så är det.
Från början trodde jag att jag hade till mitten av december men icke sa nicke.

Release blir i juli den här gången.1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Du sätter fart bara, så hinner du! Bra att få gjort annat också :)