Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 15 oktober 2019

Då var det dags att plocka bort sockret och brödet igen.

Det är svårt att äta det som passar mig när jag reser, men nu när jag ser en ände på resandet (Ons/torsdag och måndag/tisdag kvar) så är det verkligen hög tid.

Idag är det bara redigering som gäller och eftersom jag sov till klockan tio!!! så kommer jag igång senare än vanligt.

I natt drömde jag om att jag hittade en slags fisk.
Den låg under ett täcke på en slänt i Fjällbacka och kippade efter luft. Den hade en lång hals som en stor orm och en kropp som var mer likt en fågels. Men det var en fisk, om än med ett urtida utseende. Den var tung som satan att bära mot havet och den försökte hugga mig med sina vassa huggtänder, trots mitt fasta grepp runt dess hals.
Till sist kunde jag hälla i den i havet i hamnen.
Så märklig dröm.

Jaja.
Nu är jag vaken, ska koka ägg och dricka kaffe. Sedan redigera som sagt.
Tisdag. Bra dag så här långt.

Inga kommentarer: