Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 24 oktober 2019

Flera dagar hemma och jag är så glad för det.

Just idag ägnar jag mig åt fakturering. Det är ju alltid trevligt när det går åt det hållet.

Resten av veckan är det Flanagans 2 som gäller. Jag har inte riktigt klart för mig alla deadlines än, men ska prata med min förläggare om det idag. Jag vet inte ens när den kommer ut, så det blir intressant att höra vad hon säger.

Igår var jag på filmmöte om Sonja och projektet lever i allra högsta grad (än så länge). Vi träffade manusförfattare och regissör (jag var väldigt starstruck) som nästa år ska skriva manus. Det betyder egentligen ingenting mer än att då har man ännu mer att presentera för finansiärerna. Än så länge är det bara en option det handlar om (det vill säga filmbolagets rätt att undersöka möjligheten att göra film av Sonjas sista vilja). Filmrättigheterna är nästa steg – i så fall signas de strax innan sommaren 2020.

SÅ himla spännande!

Det har ju varit flera intressenter genom åren, men de har inte fått till det. Den här gången här det helt annorlunda.
Håll en tumme!

Det var det. Åter till siffrornas underbara värld.


2 kommentarer:

Spader Madame sa...

Håller bägge tummarna!

Eva-Lotta sa...

Håller självklart tummarna 👍🏼