Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 9 oktober 2019

Supertrevligt igår i Vagnhärad.

Till sist var det nog typ 35-40 personer där. Trosa Bokhandel var på plats och sålde både Sonjor och Flanagans. Bra samarbete! Jag är inte författaren som säljer mina böcker, jag skriver dem. Jag har det så bra förspänt att ha en säljorganisation som ser till att mina böcker finns i butik och då tycker jag att butiken ska få sälja dem också.  Är man egenutgivare är det förstås en helt annan femma.

Annars idag ska jag läsa Herravälde, ha en telefonintervju klockan 14 och därefter ska jag handla.
Resten av veckan  och hela nästa är det bara jobb, resor och redigering av Sonja och Maggan. Nästa gång har en ledig dag är 24 oktober, och sedan drar den stora redigeringen av Flanagans 2 igång och ska pågå till mitten av december. Det ska bli så himla kul. Det är roligt som tusan att redigera.

Och när manuset till Flanagans är hos min redaktör så ska jag skriva nästa Sonja och därefter dra igångFlanagans 3.
Bra plan för 2020 som det känns just nu.


Inga kommentarer: