Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 30 oktober 2019

Så roliga nyheter från min agent.

Det har varit budgivning om Flanagans i Finland och segrande gick Bazar förlag som kommer att ge ut hela serien, den första delen nästa höst.
Igår fick jag också veta att Estland, och mitt förlag Varrak, har köpt de två första delarna.

Så, än så länge.
Sverige.
Tyskland.
Danmark.
Spanien.
Finland.
Estland.
Polen (ännu ej klart, men det finns bud).

Det är lika många länder som gav ut En liten värld.
Hurra!
Sonjas sista vilja kom ut i fler, kanske 13, vi får väl se vad som händer med Flanagans framöver.

Hurra och grattis till mig! :)


7 kommentarer:

Annika Estassy sa...

Så roligt och välförtjänt! Detta är bara början, sanna mina ord.

Åsa Hellberg sa...

Haha, gullis, vad snäll du är!

Eva-Lotta sa...

Vad roligt! Grattis :)

Åsa Hellberg sa...

Tack Eva-Lotta!

Elisabet Nielsen sa...

Härligt! Stort grattis och lycka till!

Åsa Hellberg sa...

Rack Elisabet!

Janice Aliena sa...

Hej vänner, jag heter Anna Sjoberg, från Stockholm - Sverige. Jag läste bra kommentarer om ditt bra jobb, jag är väldigt glad för er alla eftersom jag har hittat samma lycka i mig själv, bara för några veckor sedan läste jag ett bra vittnesbörd på liknande bloggwebbplats på mitt arbetskontor, en kommentar publicerad av en dam Jennifer från Madrid sa hon att en stor man från Africana-nationen som heter Dr.Oduduwa kunde återföra sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrytning. Jag var motiverad, jag försökte kontakta samma Oduduwa via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) för en brådskande lösning för att återställa mitt äktenskap i cirka 2 år jag har varit separerad. Bara omedelbart skickar jag e-postmeddelande till Dr.Oduduwa, jag fick omedelbart svar, han sa till mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt ärende är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall genom åren. Jag försökte eftersom jag inte har något att förlora från att försöka. han krävde för fotobilder och jag köpte ljus och annat stavmaterial som krävs för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdag morgon efter att kärlek stavning aktiverats, fick jag ett telefonsamtal från min ex man, han pratade så snyggt med mig och ber om ursäkt för att han hade brutit upp med mig, att det var djävulens handarbete och han kände sig väldigt förlåt, jag förlåter honom och tackar honom för att han kom tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning. Jag kunde aldrig föreställa mig att det fungerar så snabbt tills i går morgon kom min man tillbaka hem för att träffa mig och våra två härliga barn, vi är alla glada som en familj.
Dr.Oduduwa har stora magiska stavkrafter för att lösa följande: ...
 1) älskar stavdel för att vinna spel
2) Återställ tillbaka Lost Love Spells
3) Skilsmässor
4) Makarnas förtroendevilkar
5) binder stavning att leva tillsammans för evigt
6) Uppdelningsstavningar (avsluta förhållande)
7) Magiska rötter och örter för stark erektion och långvarig sex
8.) Magisk trolldom som marknadsförs på ditt jobbkontor
9) Magiska trollformler för att få ett barn. (kvinnans frukt av livmodern)
Obs: Jag var desperat efter att få tillbaka min ex kärleksman, det fungerar snabbare bara desperata som söker efter ett brådskande resultat för att återställa verklig kärlek och fred i äktenskapet för att kontakta Dr.Oduduwa omedelbart. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)