Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 29 oktober 2019

Byggaren är här,

kommer att vara klar vid 18 trodde han.
Idag har jag valt att scrolla igenom hela Flanagans 2 för att se var och vilka kommentarer min förläggare har och i morgon, i den nya skrivstolen (som monterarens son ska montera när han är klar på sitt andra jobb), ska jag återuppta skrivandet.
Även om känslan ibland är men hur kan hon inte förstå det? (om något i texten som hon kommenterar) så är det övergripande som vanligt att det blir bra till sist.

Tidigare idag var jag på Ikea igen och den här gången för att köpa en dimmer till de nya garderoberna. Monteraren sa att han fixar det åt mig om jag vill, och det är ju perfekt när jag bara vill ha lite mysljus i sovrummet.
Själv ska jag montera sänggavel och fotpall, men det känns inte särskilt svårt. Har jag lyckats flytta garderober själv klarar jag nog den monteringen också.

Bild kommer när det är klart!

Inga kommentarer: