Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 2 april 2021

Jag måste säga att det där gjorde jag bra.



Från det här i förrgår





Vilken färg man nu vill ha på kuddarna.

För den intresserade: Golvet är från Bauhaus, otroligt lätt att lägga. Ca 1500 kr. Vissa bitar kan behöva sågas till. Inte så många alls på mitt golv. 4 plattor i rad täckte mitt golv från vägg till balkongräcke.

Soffan är från Jysk, Kvitefjell. Jag betalade 2750 på kampanj. Ordinariepris 3 999. 

Baden Baden-stolen, som syns i kanten i mellanbilden, är från Rusta, 399, så också kuddar (49 st och filtar, 99 st har jag för mig) i den gröna stilen. De röda kuddarna är nog från Ikea tror jag. De har legat i förrådet ett tag. Bordet är ett gammalt från Rusta, färgen har släppt på brickan, men funkar ju så länge. 

Mattan är från Matt-tema. 120 cm. Tror typ 750:-
 "Insynsskydden", som är en sammansatt konstruktion av två, är från Rusta. Minns inte priset.
På den andra sidan av balkongen använde jag bara den med bladen, för något 100%-igt insynsskydd behövs inte där. 

Överdraget från Ikea i förra blogginlägget kostade 400 och som det känns nu var det en investering.

Nu längtar jag efter lite mer stabilt väder så att jag kan plantera lite blommor.












2 kommentarer:

Anonym sa...

Woaw! Såå snyggt med mattan till! Vilken energikick! De röda kuddarna passar ju jättebra till och tar dessutom upp färgen hos både tulpanerna och pelargonen(?)!

Bra jobbat Åsa!

Glad Påsk!

/ Carin

Åsa Hellberg sa...

Tack!