Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 2 april 2021

Mathem bjöd på en påse godis,

 och nu har jag en rätt hög puls för att jag svepte den i en mun, känns det som. Det var den PERFEKTA godisblandningen av sött, salt och lakrits. 

De kom halv nio, och klockan tio var jag på väg mot Kungens kurva. Jag girade in till Matt-tema och köpte den runda trasmattan jag hade sett på nätet. Därefter åkte jag till Rusta, köpte en ny Baden-Baden och ett par kuddar och filtar till balkongen. Sedan över gatan till Ikea och hämtade upp överdraget till möblerna. 

Nu har jag testat överdraget och det funkar perfekt.








Min långfredag blir annars en latdag. Jag vaknade supertidigt, är rätt trött (och det blir ju inte bättre  GODISET) och min kropp vill verkligen inte göra någonting mer än att se på tv. 

Jag laddar om inför morgondagen, då jag på ett eller annat sätt ska träffa Jonathan och Linnea. 


Inga kommentarer: