Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 1 september 2022

Igår FIRMAFEST

 Så trevligt. Vi hängde i Rosendals trädgårdar men flyttade in eftersom det blev kallt. Kul att träffa så många bekanta ansikten. Många svenska superkändisar som ska ge ut självbiografier, kända författare, förlagsfolk och kompisar som Simona, Carina och så Linnea som jag kom tillsammans med som ju ger ut en bakbok hos Bonnier fakta nästa sommar. Fina Linnea. 


Med mina agenter Johanna och Madelene

Från höger Carin Hjulström, Anna Fredriksson, Mattias Edvardsson
Nu är jag duschad, parfymerad och ska ta med mascaran på tåget och sminka mig innan vi kommer fram för ögonen är ömma efter gårdagens tunga makeup. Idag blir det lättsminkat, för mer än så orkar jag inte. 

Det ska bli kul att få några timmar till småprat på tåget med Lina Bengtsdotter och Anna Fredriksson, innan bokeventet i Västervik. 

Håll tummarna för att tåget inte är försenat för allt är bokat väldigt tajt och utan oss tre blir det ju inget evenemang. 

Typ så, torsdag. 

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Lycka till med tiden!

Åsa Hellberg sa...

Tack, det gick strålande!