Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 4 juni 2023

Missar målet med medvetna 200 ord.

Så tar alltså med mig de första 20 tusen på resan som behöver bli minst 25 till innan jag kommer hem. Då har jag 3 veckor på mig till resterande 30. Mina grovmanus landar oftast på 75´ så jag räkna med det den här gången också. 

Annars idag pysslar jag mest fram till jag ska lägga mig vid sju-tiden. Jag var uppe fem, så jag hoppas kunna somna vid 8 ikväll och sova tills 00.30 (jag behöver ett par timmar hemma för att komma igång, innan jag åker mot Arlanda 02.30). Just nu är jag svintrött, men det brukar ju gå över. 

Senare ska jag göra "nattamat" och samtidigt middag, vad det nu blir. Kaffe och mat i natt blir super.

Näst på schemat står dusch, hårtvätt och målade tånaglar. Jag har filat fötterna så försiktigt jag kan, för mycket gör att hälarna spricker ännu mer och det vill jag verkligen inte, men jag behöver få bort de hårda kanterna. . 


1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Ha en riktigt fin resa!