Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 24 maj 2014

Jag och sonen

ska se filmen om Swedish housemaffia som börjar på ettan kvart i tio.
Jag ser "En man" och försöker lära mig skriva på nya datorn.
Det är svårt. Resten av det här inlägget ska jag skriva utan att korrigera något, så får ni se hur det ser ut nör jag vill ha itt vlianliga flyt. Problema´t är deleateknappen som sitte rop ´´´på helt fel ställe. Ohc allal bokstäver är liskont flyttade en halv ec´ntimeter till höger. Oerhört irriterande.

Jag tror inte att jag ska skriva på den hä rdatorn i morgon, det kommer bara att g åt helvete ärn ajg rädd.

God natt!

2 kommentarer:

Ezter sa...

Vad är det för dator? Ser inte helt lätt ut ;) Jag fick överta Yngsta för några månader sen, mycket svårare än min egen! Dessutom inga sifferknappar på sidan, det tycker jag är jättedumt!

Åsa Hellberg sa...

En mac, och de är lite annorlunda än det jag är van vid.