Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Årby och Tallgläntans bibliotek, Eskilstuna 14 okt

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
söndag 7 oktober 2018

Jag önskar att jag hade haft mer tid


Utöver att släkten inte är så långt därifrån så hade jag velat åka till Skärhamn, till Nordiska akvarellmuseet och bara runt på ön. Men det får bli en annan gång.
Jag körde hem på fem timmar och Fårdan var pigg som tusan på motovägen. Hon behöver vara pigg en resa till, om en vecka, för då är det dags för ytterligare 50 mil (tur och retur). Men sedan är det ingen långresa för henne och mig tillsammans förrän i december då jag är bokad i Sälen och Malung. 
Jag vill ju gärna köpa en ny bil, men vi får väl se om jag någonsin får råd med det.

Det var det.
Tidigt vaken, men tänkte att det var lika bra att kliva upp och göra mina 20 sidors jobb.
I eftermiddag ska jag träffa Jonathan och Linnea och gå på bio. Just nu känner jag mig för trött men tänker att jag kan tupplura efter jobbpasset.
Wohoo.