Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 25 oktober 2018

Den som var före mig i kön hoppade av,

och vips är jag med lägenhet i Farsta. Ja, alltså när Familjebostäder har bekräftat att jag är en lämplig hyresgäst vill säga.
Hoppas verkligen det, jag gjorde i alla fall inte bort mig senast vad jag vet.

OM jag får bekräftelse innan sista oktober så har jag en dubbelhyra i januari (hör de av sig i november så har jag 2 ...), vilket är bra för då kan jag flytta in långsamt. Få lite koll innan, kanske stoppa en målarpensel i handen på Jonathan och Linnea som är grymma och snabba. De hatar att tejpa så det kan jag göra!

Den är på 57 kvm, öppen planlösning, BADKAR och byggår 2013.
Gångavstånd till Farsta centrum (mitt älskade Friskis), badplatsen och alla kommunikationer (pendel åt ena hållet utanför dörren och tunnelbanan åt det andra).
Garage om man så vill i huset, man tar bara hissen till bottenplanet, men det kostar förstås. 900 per månad. Här betalar jag 1350. Så ändå billigare.
Om jag istället väljer att parkera på gatan får jag totalt en kostnad som är 3000 mindre än här.

Januari är dessutom en perfekt flyttmånad sett till mitt arbete.
Sista december ska den här omgången med redigering på Flanagans vara klar, sedan får jag väl tillbaka det ett par tre veckor in i januari och då har jag förhoppningsvis flyttat in och packat upp skrivbordet!

HURRA!!

5 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Så glad jag blir för din skull! Klart du blir godkänd, om du bott där innan och inte haft betalningsanmärkningar, eller slagit sönder lägenheten ;)
Håller tummarna att du får klara besked snabbt. Och du, vilken tur det var en velepotta som var på första plats!

Anne sa...

Hurra 🙌 håller tummarna ✊

Annika Estassy sa...

Ser fram emot rapporter från dina pass på Friskis & Svettis! ;)

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack!!

Ebba Range sa...

Roligt att du kan flytta tillbaka ... du som alltid gillat Farsta. Varmt lycka till!