Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 24 oktober 2018

Fy så trist, jag har tvingats tacka nej till 2 biblioteksbesök

i november (två förfrågningar idag).
De ligger precis när jag har andra planer och trots förslag på flera datum har det inte funkat.
I november är det också möjligtvis dåligt väder, och inte möjligt att åka fram och tillbaka på en dag eftersom jag eventuellt behöver hjälp av SJ.
Jag ska till Boråstrakten i slutet av November, och då åker jag tåg och bor på hotell.
När jag ska till Sälen/Malung i december ska jag försöka köra. Då sover jag en natt i Sälen innan, och sedan en natt i Malung efter.

Nu har jag fått deadline på ungdomsmanuset. 27 november. Jag tänker börja jobba med det i helgen så får vi se hur mycket jag klarar per dag.

Nu Flanagans.
Ett kapitel.
Tjoho.

PS PLATS 2 på lägenheten. Känns liiiite surt. Det jag kan hoppas på är ett den som är etta, som också har tackat ja, ångrar sig ...