Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 26 oktober 2018

Jag kunde verkligen inte somna i natt,

och vaknade halv sex, så ett betyg på nya madrassen går inte att sätta eftersom jag knappt har sovit. Jag somnade förvisso om, men är ändå trött som satan.
Nacken har jag däremot inte ont i, men så kan det ju vara ändå.

I alla fall:
LÅTEN ÄR SLÄPPT.
Den är så braaaaa!
Headlights.
Under dagen kommer videon och jag kommer att lägga upp den här för er som är nyfikna.

Idag åker Linnea till NY för att fira sin pappas 50-årsdag och Jonathan åker nog till Tyskland eller om det var i morgon.
Mig påverkar det förstås inte alls eftersom jag ska jobba. Från 11-14 idag ska jag dessutom vänta på en person som ska komma och laga en av plattorna på spisen. Hen får gärna komma så tidigt som möjligt. Det känns som en bra dag för en promenad.

Typ så.
Fredag.
Helt galet.

Inga kommentarer: