Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 29 oktober 2018

Jag jobbade rätt mycket igår,

så idag tog jag ledig och tittade på bilar. På nätet.
Och lite handväskor. Men mest bilar.
Jag tror att det blir en Ford igen. En såpass ny som min budget klarar eftersom jag uppenbarligen kör mina bilar i väldigt många år.

Jag längtar efter något bekvämt, där jag inte behöver sitta på en kudde som jag har gjort de senaste åren och där jag kan lyssna på radio, böcker och annat digitalt utan att ha telefonen i knäet.

Just det. Och så ska man kunna prata i telefon, via någon slag bluetooth eller hur nu det där går till.
När jag ringer Helen så dyker min bild upp på hennes skärm i bilen. En sån vill jag ha!

En Focus eller en C-Max står på min önskelista.
Gärna snart eftersom det är dags att byta däck och det kostar en hel del.

Förra gången jag bytte sa ägaren till däckfirman att han gärna köper Fårdan billigt, och jag tror att jag ska försöka göra ett byte. Han får Fårdan och kan fixa till henne, så får han lagra och byta mina däck ett par säsonger utan kostnad.
Jag tror jag får typ 7 tusen om jag säljer henne på Blocket ...

Det var det.

I morgon sista redigeringen med Flanagans innan jag hugger tag i Sexstrejken. Jag vet inte hur mycket det är, eller hur lång tid det kommer att ta, men jag siktar på att göra det på två veckor. Hoppas hoppas att jag klarar det.
Sedan har jag fram till sista december på mig med Flanagans (som är sååå roligt att redigera!)


1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Då hoppas jag att du hittar vad du söker!