Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Årby och Tallgläntans bibliotek, Eskilstuna 14 okt

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
onsdag 3 oktober 2018

Mitt hår.


Kapitel 2:
Jag äter ju priorin sedan ett tag tillbaka och vet inte riktigt om det hjälper än, vi får väl se när den första kuren på 3 månader är över. Då borde det, om det fungerar, ha kommit små nya strån. 
Jag försöker hjälpa mitt hår och hårbotten genom att inte tvätta mer än var 5e dag (tidigare varannan). Det är helt nytt, svårt, men jag märker att håret håller sig fräscht en dag extra även om dag 4a känns förfärlig. Jag håller ut så länge jag inte behöver umgås med någon. 
Lite torrschampo och tofs funkar utmärkt för affären, promenaden och spegeln hemma.

Nu är det nytvättat och då hade jag inte tvättat det sedan i fredags morgon innan jag åkte till mässan.

Idag är det jobb hela dagen. Först med manus och sedan med röstproverna till Laholmsflickan.
Tjoho, jag älskar mitt jobb!

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Jag har också vant mig av med att tvätta håret för ofta. Använder du mousse? Yngsta som har typ din längd, upptäckte att håret håller sig minst en dag extra om man har det.