Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Årby och Tallgläntans bibliotek, Eskilstuna 14 okt

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
lördag 6 oktober 2018

Morgonens frukostutsikt från matsalen på Stenungsbaden.Jag har sovit rätt gott. Vaknade väldigt tidigt av att jag hade en fling med Pierce Brosnan. Det var ju synd. 
Att jag vaknade alltså.

Igår fick jag massage, åt afternoontea som nästan uteslutande innehöll socker, och sedan tömde jag minibaren på ännu mer. Jag hoppas att min mage mår okej dag efter det intaget. Den krackeleerar ju gärna av socker tyvärr,

Well.
Nu en kopp kaffe till (jag har med mig datorn till matsalen) och sedan ska jag lista ut hur jag åker bäst till bibblan härifrån. Jag vill ta en tur och se mig om samtidigt, för efteråt hinner jag inte. Jag åker direkt, eftersom jag vill komma hem innan det blir mörkt.

Tjohej så länge!

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Verkar som att du har det rätt behagligt.