Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 24 oktober 2018

Onsdag,

och ungdomsmanuset ska vara på väg tillbaka igen med post.
Då får jag laborera lite framöver eftersom jag ju jobbar med Flangans också, men det ska nog gå.
Jag har ingen koll på hur länge jag har på mig med ungdomarna, men hoppas att jag ska klara det relativt snabbt.

Tittade på lägenhet igår, via bostadsförmedlingen, och gillade den som tusan. Men har sett på lägenhet där tidigare (innan jag fick den här) och det är många som tycker om den. Just nu plats 8. Efter 11.30 måste alla som vill ha den sagt ja och då vet jag. Men tror inte att jag får den tyvärr.

Jaja.
Jag tar nya tag. Jag ska visa den här igen nästa torsdag. Nytt triangelbyte i så fall.
Vi har inte hört av den tredje personen som skulle varit med i det här vi varit inne i nu några veckor och och därför struntar vi i henne.
Jag vill ju fortfarande ha den i Farsta, och tack och lov är det inte han som har sagt nej eller inte hörts av.

Typ så, denna onsdag där jag sov lääääänge, tack och lov. Det behövde jag verkligen efter ett par sena nätter med Bron och Sarah´s Sound of Music (Så bra, Svt play om du inte har sett).






1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Följer din lägenhetsjakt med spänning. Det vore väl vanligt hyfs att höra av sig och säga om man vill, eller inte vill, vara med på bytet!
Håller fortsatt tummar!