Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 31 oktober 2018

Intervju på förlaget,

lunch med Bonnier Bookery och inläsarna som vann i Göteborg och sedan träffa Jonathan och så ska vi eventuellt ta oss till Västerås om min nya bil finns där (det gör den men jag har inte råd att köpa vinterdäck till det priset).

Annars finns min favorit 2 på Värmdö och den har vinterdäck i priset.
Västeråsbilen är i princip ny, Värmdöbilen 2015. Ford C-max vs Honda Civic.

Jag har ju haft och älskat båda bilarna tidigare och ägt båda själv. Civicen sålde jag när jag behövde pengar, men då hade jag haft kvar Fårdan i garaget och med ett nytt batteri skuttade hon vidare i nästan 10 år till.

Innan Fårdan hade jag tjänstebilar, praktiskt och bra.
Fler olika Ford. Passat. Volvo. Audi.
Passaten drog jag in i en lyktstolpe när jag skulle backa ut från Hard Rock café. Då hade jag haft den i tre dagar.

Toyota 4-runner var nog min favorit. Stor fyrhjulsdriven och med extremt bekväma säten. Den körde jag upp i backar i Sälen och gjorde ett par resor till Åre och Roskildefestivalen med.

Forden jag tittar på nu är också större på det sättet. Bekväma säten som tusan. Man kommer liksom upp lite.
Jaja.
Vi får se.
I slutet av dagen vet jag.








2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Våra husvagnsgrannar har en Honda Civic. Kan tippa den är från 15-16. Jättefin bil! Hoppas du hittar vad du söker!

Simona sa...

Lycka till!