Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 22 oktober 2018

Sånt här blir man ju väldigt glad för!


Betyg 5 av 5
Kommentar av 
Jag har läst och tyckt mycket om alla Hellbergs tidigare böcker, men Ett oväntat besök slår dem alla. Det märks att Hellberg har utvecklat sitt författarskap ytterligare ett snäpp. Gestaltningen är fin och trovärdig och jag sugs in i handlingen. Dramaturgin känns utarbetad och berättelsen tar vändningar som känns oväntade.En bok jag varmt rekommenderar.
Från Boktipset

Fem stjärnor som jag inte fick med när jag kopierade.
Hurra.

_____________________________________________________________________________

Hurra också för gårdagskvällen som jag tillbringade med en bunt smarta, snälla och intressanta kvinnor.
En sån jäkla ynnest!

Idag ska jag äta lunch här med kompis, i morgon titta på ännu en lägenhet ... på fredag kommer någon hit och lagar en spisplatta som är trasig och under veckan kommer också min efterlängtade bäddmadrass (eller rättare sagt, jag ska hämta den på Mio i Kungens kurva).
Och däremellan ska jag jobba med min redigering som är så himla rolig!
Bra vecka, verkar det som så här långt.

3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Hon och jag var eniga alltså👏🏻👏🏻👏🏻

Åsa Hellberg sa...

Ja ! :)

Tack!

Tant Beige sa...

Instämmer helt. Och tack för en fin läsupplevelse!