Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 20 oktober 2018

Om en vecka släpps den nya låten.



Äntligen.
Sångerska är Leona Lewis som vann X Factor i England för kanske 10 år sedan. Jonathan, som fick umgås med henne en hel dag i LA, sa att hon var supertrevlig och snäll. 
Jag håller alla tummar för att låten ska bli framgångsrik!

Jag var inne på FB en stund (det händer ibland, inte ofta) och såg att vänner till mig pratade om curling och att föräldrar måste sluta. Barnen ska visst ta skada och bli lite ordrägliga. Ohjälpsamma.
Det stämmer kanske.
Jag har curlat som tusan. Kört, burit, fixat sådant som han skulle klara själv. Jag har gjort på samma sätt med mina män. Tagit hand om långt mycket mer än vad som är sunt.
Sonen tänker jag fortsätta att se efter, men han klarar sig själv rätt bra nu för tiden.
Och han är inte odräglig.
Puh!

Nu kaffe och sedan dusch och jobb.
Idag ska jag skriva om lite och det ser jag fram emot!
Hurra!

2 kommentarer:

Simona sa...

Gud vad roligt det ska bli att lyssna!

Jag har curlat mina barn. Min 16-åring ger mig numera, självmant, te på sängen, varje morgon. Och din unge blev ju rätt bra.

Åsa Hellberg sa...

Ja, den är så himla bra!