Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Årby och Tallgläntans bibliotek, Eskilstuna 14 okt

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
fredag 12 oktober 2018

Nytvättat fluff


Jag kämpar ju med att vänja det vid att inte tvättas så ofta som tidigare, och jag har gått från varannan till var femte dag. Dag tre tar jag i torrschampo, och med det uppsatt klarar jag mig fram till tvätten.
Om jag har slutat tappa hår vet jag inte riktigt, tror kanske att det är lite bättre. Vi får väl se om några veckor när första kuren med Priorin är klar.

Nu är det jobb. Tio sidor idag för resten tänker jag göra på söndag och måndag. 
Jag kommer att få tillbaka det en gång till innan det går till korr så det är ingen fara på taket om inte allt är perfekt.

Typ så.
I morgon Askersund. Det ska bli 20 grader ute. WTF! Ge tillbaka min höst!

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Älskar att det blivit Brittsommar!